Kapcsolat

Ha a weboldalon látottak közül megtetszett valami és rendelni szeretnél, vagy bármilyen kérdésed van, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a lenti elérhetőségek bármelyikén.

RENDELÉS MENETE:

1. Add meg a teljes neved!

2. Add meg az e-mail címed! (kérlek ügyelj, hogy pontosan add meg, mert erre válaszolva fogom veled felvenni a kapcsolatot)

3. A 'Tárgy' mezőbe add meg a termék nevét

4. Az 'Üzenet' mezőbe írd le a kivitellel kapcsolatos pontosításokat. Pl. ha névre szóló terméket választottál, add meg a nevet, vagy a Család Táblánál a teljes család rövid leírását, stb.

Ne aggódj, mielőtt elkészítem a személyre szóló táblád, úgyis felveszem veled a kapcsolatot és ha bármi nem lenne egyértelmű, inkább 2x visszakérdezek :)

5. Kattints a 'KÜLDÉS' gombra.

6. Hamarosan kapsz Tőlem egy üzenetet, amelyben pontosítjuk a részleteket.

7. Ha mindent átbeszéltünk arról, hogy mit szeretnél, elküldöm számodra a díjbekérőt, ami a termék árát (szállítási díjjal* együtt) és az utalási adatokat fogja tartalmazni.

8. Ha készleten lévő terméket rendeltél (változtatások nélkül), akkor az összeg beérkezése után 2 napon belül postázom a terméket.

Ha személyre szóló terméket rendeltél, akkor az összeg beérkezése után 10 napon belül (5 napon belül: expressz felárral, ami +1500 Ft) elkészítem a táblád és amint elkészült értesíteni foglak, valamint postázom a terméket.

Ha egyedi elképzelésed van, akkor is írj egy üzenetet, amelyben leírod az elképzeléseidet és én mielőbb felveszem veled a kapcsolatot a pontosítások egyeztetése céljából és a megvalósíthatósági lehetőségekről.

*Szállítási lehetőségek:

  • Foxpost automatán keresztül, előre utalással: 870 Ft

  • MPL postacsomagként, előre utalással: 1600 Ft

  • Személyes átvétel: ingyenes (1213 Bp. Börzsönyi utca 10. szám alatt, előre egyeztetett időpontban)

Köszönöm a bizalmad!

DEKOR by bridge

 

Mincsikné Urbán Brigitta    e.v.

Email: dekorbybridge@gmail.com
Tel: +3620 347 5482

Cím: 1213 Budapest Börzsönyi u.10.

Adószám: 67923489-1-43

Köszönöm. Üzenetedet elküldted. Hamarosan válaszolok.