MESÉS-TÁBLÁK

A MESÉS-Tábla egy olyan tábla, amelyre azt festem amit Te elmesélsz arról akinek ajándékozni szeretnéd. Készülhet születésnapra,  névnapra, ballagásra, esküvőre vagy csak úgy, de az biztos, hogy tökéletesen személyre szóló ajándék lesz belőle, hiszen arról szól akinek adod. Gyönyörű emlék, bármilyen alkalomra. :)

Ha Te is szeretnél MESÉS-Táblát akkor kattints a rendelés gombra és írj egy üzenetet, amiben minden hasznos infót leírsz nekem.

Például így: " Esküvőre szeretnék nászajándékba egy ovális formájú (13x18cm-es) Mesés-táblát. Az ifjú pár Judit és Andris. Imádnak motorozni, sokat járnak kirándulni. Juditnak hosszú barna haja van, Andrisnak pedig rövid barna haja van. Van egy kiskutyájuk is, szeretném ha ő is szerepelne valahol a táblán. A kutya egy kis méretű, barna tacskó. Az esküvőjük 2016.08.31-én lesz."

Az jó ha konkrét elképzelésed van, mert akkor mindent előre letudsz nekem írni. De ha nincs az sem gond, adok ötleteket és minta alapokat is amiből kiválaszthatod azt amelyik a legjobban tetszik. A megrendelés után e-mailben még lehet teszek fel pár kérdést, azért hogy tökéletesen személyre tudjam szabni, de a megrendeléstől számított 10 napon belül elkészítem neked a táblát és postázom a megadott címre.

Választható formák:

  • Négyzetes 16x16 cm

  • Téglalap 25x12,5 cm

  • Téglalap 20x20 cm

  • Szív 13x13 cm

  • Hosszúkás 16x32 cm

Ára: 7800 Ft/ db

Nézd meg eddig mások miket kértek: