Rólam

"Akkor vagyok boldog, ha egy-egy termékem hozzájárul ahhoz, hogy az "otthon melege" érzés kialakuljon. Szerintem minden kiegészítőnek fontos szerepe van a lakásunkban. A hétköznapunk szerves részei, napi szinten érintkezünk velük, amikor ráírunk egy üzenetet, vagy ráakasztunk valamit vagy csak elmegyünk mellette és rápillantunk boldog emlékeket idéz fel.

Ha ajándékba kaptuk, akkor azért, ha pedig magunk választottuk akkor pedig azért, mert hozzájárul a harmóniához és ilyenkor igazán jó érzés otthon lenni."

A nevem Mincsikné Urbán Brigi, vagy inkább, ahogy sokan szólítanak: bridge.


Rajz-, vizuális kommunikáció tanár, kreatív önmegvalósító, gyermekszerető, művészet imádó, folyamatosan dekoráló anyuka vagyok, akinek minden álma, hogy csakis azzal foglalkozzon amit igazán szeret.

Ez persze nem más, mint a dekorációs festés. Ajándéktárgyak, lakásdekorációk készítése a mindenem.

Az általam készített dekorációs táblákat, ajándéktárgyakat láthatjátok itt, valamint hasznos lakásdekorációs tippeket és tanácsokat találhattok a blogomon.

Bár a végzettségem és tanulmányaim is egészen 14 éves korom óta a rajzolás és festés területét érintették, sokáig mégis másfelé sodort az élet és csak hobbi szinten maradt meg az amihez igazán értek.

Kislányaim születése után azonban eljött a lehetőség, hogy egyre több időt töltsek otthon a dekorációk készítésével.

A hobbimból szépen lassan hivatás lett és egy komoly cél, aminek a végét még nem értem el, de ha egyszer el is fogom érni, akkor újabb célokkal erősítem meg ezt az utat.

Az biztos, hogy fontosnak tartom a magunkban rejlő művészt nem elveszni, hanem egyre inkább kibontakozni engedni.

Minden termékemet maximális precizitással, előtervezéssel és gondos kivitelezéssel készítem el. Miközben festek, teljesen megszűnik körülöttem a világ, teljesen kikapcsolok és csakis az aktuális munkámra koncentrálok, ami fantasztikusan feltölt újabb inspirációs energiával.

Egy-egy darab elkészítése után az agyamban csak úgy pörögnek az ötletek és az újabb megvalósítási lehetőségek. Utána ezekből persze nem minden valósul meg csak a legkiforrottabbak.

Minden mintát és szöveget egyedileg, kézzel előrajzolok ezzel is garantálva a termék tökéletességét.

 

Vásárlói értékelések:

"Imádom a munkáid! Szépek, egyediek, és mindet szeretettel készíted! Köszönet érte!"

Kalmár Bettina

 

"A barátnőmnek készült ajándék csodaszép lett, tükrözi, amit szerettem volna. Nagyon örült neki! Ajánlom másnak is sok szeretettel ezt a lehetőséget."

Schönek Anna

 

"Egyedi, kreatív, ötletes, ízléses, igényes, egyszóval: gyönyörű, amiket Bridge csinál! 
Két dolgot is rendeltem már tőle, mindkettőnél variáltam kicsit az eredeti darabon, de Brigi kedvesen, segítőkészen állt a dologhoz, éreztem hogy segíteni akar és keresi a megoldást! Hálás vagyok érte!
Nagyon korrekt és megbízható ember, amit mond, ígér, az mindig úgy van :-)örülök, hogy rátaláltam!"

"Nagyon elégedett vagyok a termékkel, gyönyörű lett."

Ódor Ferencné

 

"Már többször rendeltem Brigitől és az ajándéktárgyak mindig szemelyreszabottak, egyediek és csodaszépek lettek. Újra és újra lenyűgöz a kreativitása."

Vaszil Enikő

 

"Tényleg függővé tudod tenni az embert. :) Már azon gondolkodom milyen legyen majd a következő. :)"

Sali Zita

 

"Barátnőméknek készült az ajándék babalátógatóba, wow meseszép, gyönyörű lett! Nagyon tetszett nekik az ajándék! Brigi megvalósítja ha egyedi, ötletes ajándékot szeretnél, mindenkinek ajánlom! Mégegyszer nagyon szépen köszönöm Neked!"

Szűcs Erika

 

"Csodás munkák, éppen ahogyan megálmodtam!"

Telegdi Anna

 

"Jujjj de nagyon jó lett!!!!!! Sokkal jobb mint amit elképzeltem :-) magasan felül múltad az elképzeléseimet!

Köszönöm szépen, nagyon nagyon szuper! "

 Kisgyörgy Judit

 

 Kisgyörgy Judit

 

"Imádom a munkáid! Szépek, egyediek, és mindet szeretettel készíted! Köszönet érte!"

"A barátnőmnek készült ajándék csodaszép lett, tükrözi, amit szerettem volna. Nagyon örült neki! Ajánlom másnak is sok szeretettel ezt a lehetőséget."