Szezonális termékek

Itt láthatod az aktuális szezonális termékeimet. A legtöbb azonnal elérhető, készleten lévő termék. De ha épp elfogyott volna, 10 napon belül elkészítem neked a választott terméket. Ha bármelyik elnyerte tetszésed, kattints a rendelés gombra és írj egy üzenetet. Ha nem a meglévők közül választanál, mert neked inkább teljesen új elképzelésed van, akkor is írj nekem üzenetet (a RENDELÉS gombra kattintva) és én nagy szeretettel elkészítem azt a saját igényedre szabva!

Fényképtartó deszka - A mi családunk

16x43cm-es akácfa deszka, akrillal festve. "A mi családunk" felirattal és ragasztott fényképtartó csipeszekkel

Ára: 6800 Ft

Családi Krétatábla

20x30cm-es fa alapú tábla, akrillal festve. Teljesen egyedileg festett felső résszel, ahol a Te családod, festett sziluettje fog megjelenni. Praktikus üzenőtábla, személyre szabott tartalommal.

Ára: 6800 Ft           Kulcsakasztóval: 7800 Ft

Család-Tábla

13x13cm-es fa alapú tábla (kérhető más méretben is), akrillal festve. Teljesen egyedileg, személyre szabott tartalommal készül a Te család leírásod alapján. Tovább...

Ára: 5800 Ft           

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ajándékoznál? De nem szeretnél helyette dönteni? Akkor tökéletes megoldás a DEKOR by bridge Ajándékutalvány, amelyet bármekkora értékben megvásárolhatsz, vagy egy konkrét tábla típust is ráírhatsz, amelyet teljesen egyénre szabva készítek majd el az ajándékozott igényei szerint. AZ utalvány a vásárlástól számított 1 éven belül felhasználható bármilyen DEKOR by bridge termékre.