Flower-box / selyemvirág dekorációk

Ez egy ÚJ szerelem nálam :) 2016-ban bukkantam rá egy csodálatos selyemvirág fotóra a neten valahol. Persze akkor még nem tudtam, hogy mindaz amit látok, nem friss vágott virág, hanem egy örökké tartó csoda. Azóta kutatom az első osztályú, valóban minőségi és megszólalásig élethű selyemvirágokat.

Első pillantásra beleszerettem azokba a kompozíciókba, amit ezekből a virágokból lehet alkotni. Tudtam, hogy erre én is képes vagyok, így nagyon gyorsan el is készült az első saját virág-boxom :) A végeredmény mindig meseszép, de ez nem az én érdemem, hanem a virágoké. Ugyanis ember legyen a talpán, aki elsőre megmondja, hogy ezek nem élő, friss virágok. Minden virágfej kidolgozott, dús, változatos, részletgazdag és tapintásig élethű.

Ha valaki szereti a finom eleganciát, a bájos pasztell színeket, az üde virágszirmok romantikus látványát, akkor nem hiányozhat az otthonából egy ilyen soha el nem hervadó virágcsoda.

Minden flower-box kérhető névre szóló, egyedi, dekorációs kísérő táblával is, amivel tökéletesen személyre szabható ajándékcsomag lesz belőle.

Mivel elsősorban fa táblák festésével foglalkozom, ezért a flower-boxokhoz mindig csak korlátozott számban érhető el nálam alapanyag. Egyedi megrendelés esetén érdeklődj az aktuális készletről a dekorbybridge@gmail.com -on.

Méretek és árak:

 • Kerek selyemvirág doboz mini 10 cm: 

  • Egyedi feliratos, kézzel festett táblával: 4800 Ft​ 

 • Kerek selyemvirág doboz kicsi 14,5 cm: 

  • Egyedi feliratos, kézzel festett táblával: 8500 Ft​ 

  • Tábla nélkül: 6800 Ft

 • Kerek selyemvirág doboz közepes 16,5 cm:

  • Egyedi feliratos, kézzel festett táblával: 9900 Ft​​ 

  • Tábla nélkül: 8200 Ft

 • Kerek selyemvirág doboz nagy 19,5 cm:

  • Egyedi feliratos, kézzel festett táblával: 11200 Ft​​ 

  • Tábla nélkül: 9500 Ft

Az egyedi feliratos táblákra bármilyen általad megadott szöveg, üzenet vagy név festése kérhető!

Flower box kicsi 14,5 cm-es (szatén szalagos)

Csodálatos, első osztályú, élethű selyemvirágok felhasználásával készült virágkompozíció barack színű 14,5 cm átmérőjű dobozban. (élethű hortenzia, dália, szegfű, barackfavirág, zöld moha felhasználásával)

Ára: 6800 Ft 

Ára, egyedi feliratos, kézzel festett táblával: 8500 Ft

Flower box közepes 16,5 cm-es 

Csodálatos, első osztályú, élethű selyemvirágok felhasználásával készült virágkompozíció halvány sárga színű 16,5 cm átmérőjű dobozban. (élethű hortenzia, dália, rózsa felhasználásával)

Ára: 8200 Ft

Ára, egyedi feliratos, kézzel festett táblával: 9900 Ft

Flower box nagy 19,5 cm-es 

Csodálatos, első osztályú, élethű selyemvirágok felhasználásával készült virágkompozíció barack színű 19,5 cm átmérőjű dobozban. (élethű hortenzia, szegfű, rózsa, barackfavirág, züld moha felhasználásával)

Ára: 9500 Ft

Ára, egyedi feliratos, kézzel festett táblával: 11200 Ft

Flower box mini 10 cm-es 

Csodálatos, első osztályú, élethű selyemvirágok felhasználásával készült virágkompozíció barack színű 10 cm átmérőjű dobozban. (élethű hortenzia, szegfű, rózsa, zöld moha felhasználásával)

Ára, egyedi feliratos, kézzel festett mini táblával: 4800 Ft

Flower box mini 10 cm-es 

Csodálatos, első osztályú, élethű selyemvirágok felhasználásával készült virágkompozíció barack színű 10 cm átmérőjű dobozban. (élethű hortenzia, szegfű, barackfa virág, zöld moha felhasználásával)

Ára, egyedi feliratos, kézzel festett mini táblával: 4800 Ft